McFadden po debutu za Energii: Začíná se budovat chemie

Garrett McFadden | Foto: Jakub Knap, hokejkv.cz

Energetikům to letos proti Olomouci prostě nejde. A nepomohla ani nová posila do obrany Garrett McFadden. Kanadský zadák byl u prvního gólu Karlových Varů, Olomouc však dokázala stav obrátit a vyhrát 3:1.

„Prvních několik střídání jsem se ještě rozehrával, musel jsem se přizpůsobit rychlosti hry. Je to něco jiného, zvykáte si na spoluhráče, jejich styl hry, herní systém, a tak podobně. Je to o tom vybudovat si nějakou chemii a snad se nějak posunout dopředu. Hlavně teda do zápasu v neděli, to bude pro nás velký zápas a mohli bychom získat důležité body,“ shrnuje svůj debut Garrett McFadden.

Nový karlovarský obránce byl na ledě u první branky, hosté následně utkání obrátili. „Soupeř má několik talentovaných hráčů, kteří dokážou střílet góly. Ti bohužel tvořili hlavní rozdíl,“ myslí si McFadden.

„Soupeř má několik talentovaných hráčů, kteří dokážou střílet góly. Ti bohužel tvořili hlavní rozdíl.“

Utkání doprovázela velmi fyzická hra. „Jo, tenhle styl hry mi sedí. Spoluhráči už mi řekli v kabině, že Olomouc hraje hodně do těla, abych se stále soustředil na sebe a své bruslení, abych se náhodou nějak špatně nepostavil na nějaký ten větší hit. To se mi dařilo, moc jsem do těla nedostal, takže aspoň toto by mohlo být pozitivní.“

McFadden se představil v jednom obranném páru s Tomášem Bartejsem. „Bylo to fajn. Dobře jsme si s kluky vzadu rozuměli. S kouči jsme teď také strávili hodně času, koukli na hodně videí, zkonzultovali herní plán. Cítím, že to, co po trenéři po naší obraně vyžadují, mi vyhovuje. Chceme vše odehrát, žádné velké nahazování,“ popisuje.

„V kabině je to fajn, všichni si rozumíme. Teď je to hlavně o tom přinést výsledky a začít brát body.“

A jak si zatím rozumí se spoluhráči v kabině? „Jak jsem řekl, začíná se tady budovat nějaká chemie. V kabině je to fajn, všichni si rozumíme. Teď je to hlavně o tom přinést výsledky a začít brát body.“

„Užijte si hokejové MS s Tipsportem! Stačí jen začít, získat 500 Kč zdarma a hrát soutěže o ceny za 33 milionů!“

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz